Slaapkamer inrichting, St-Pieters

Beschrijving: 

Ingenieus geïntegreerde deuren

Totaalinrichting van een bovenverdieping en zolder met omvorming to slaapkamers.  De lange hall bestaat volledig uit wanden van ingemaakte dressing kasten. Het spreekt tot de verbeelding; achter een van deze kastdeuren zit een trap verborgen die toegang geeft tot de tienerkamer in de zolder. In de hall werden schuifdeuren ingewerkt die een kleine solarium ruimte afscheiden. De slaapkamer kan gesloten worden met de op maat gesneden glazen deur.
 

Vinyl vloer in modern interieur concept

 Een witte vinyl met zwarte tekening op, valt op in de sobere hall en trekt de aandacht.
Ook voor de trap en tienerkamer werd voor een opvallende rode vinyl gekozen, deze werd vakkundig gelast, zodat de naden nauwelijks zichtbaar zijn en toegesloten blijven.
 

Tienerkamer

De zolderkamer heeft een all-over fotobehang die New York stad weergeeft.  In de kamer werden langs de wanden zitbanken met opbergruimte voorzien. Een extra kast element met opzet lavabo, verdeelt de kamer in 2 eenheden: het was- en slaapgedeelte.
 

 Bureelinrichting

Een wit gelakte maatkast, waarvan de elementen verschillende breedtes hebben, geven een professionele opbergoplossing voor deze home office. De op maat gemaakte vergadertafel met donker geoliede eik fineer geeft  een mooi contrast met de witte kasten.
 
Datum: 
mei, 2015
Locatie: