Totaalrenovatie Exterieur

Outdoor meets … Upgrade

Totaaloplossingen voor exterieur renovaties en uitvoering van tuinconcepten.

Het is belangrijk om een knus interieur te hebben om je terug te trekken en te ontspannen. Maar het is net zo belangrijk om deze gezelligheid door te trekken naar buiten. Net in ons klimaat moeten we immers van elke gelegenheid gebruik maken om van ‘the great outdoors’ te genieten. Het loont zich dus om ook tuin- en outdoorconcepten in uw bouw –of renovatieproject genoeg aandacht te geven.

Upgrade heeft ook in outdoorconcepten jarenlange ervaring en zet alle zeilen bij om de juiste keuze te maken voor uw outdoor totaaloplossing. Met veel toewijding werken wij aan een totaalbeleving om in alle rust van de natuur te genieten: een onderhoudsvriendelijke tuin, passend tuinmeubilair bij het terras van uw keuze, een aangename terrasverwarming om ook in de late herfst en in de vroege lente buiten te kunnen genieten.

Of u nu beschikt over een dakterras, een stadstuintje, of een majestueus park met boomgaarden, stallingen en manèges, Upgrade zoekt samen met zijn partners naar een uniek tuinconcept dat past bij uw persoonlijkheid en levenswijze. Wij werken de mogelijkheden uit van a tot z, zodat het eindresultaat een harmonieus geheel vormt.

Praktisch bijbouwen

Outdoorconcepten gericht op rust en ontspanning zijn een zaak, maar we mogen ook de praktische kant niet uit het oog verliezen: een gesloten carport om de auto te beschermen, een tuinhuis met opbergmogelijkheden, of een uitbouw van de woning om ruimte te creëren. Upgrade heeft voor elk project de meest creatieve en praktische ontwerpen.

Een van onze meest veelzijdige materialen voor outdoorprojecten is hout: een terras uit hardhout, een passieve aanbouw voor de woning, een eiken poolhouse met terrasoverkapping … Upgrade is de ideale aannemer voor aan- en bijbouwen in hout: houten terrassen, houten carports, kantel en sectionale poorten inclusief automatisatie, houten tuinhuizen of fietsenstallingen en wellness ruimtes in de tuin …