Badkamer, Sint-Pieters Brugge

Beschrijving: 

Installatie van een volwaardige badkamer in een zolder ruimte. 

Voor een badkamer installatie onder een hellend dak voorzien we steeds dat 1 zijde van het bad onder het dak aansluit. Ook het toilet wordt aan dezelfde wand voorzien. Douche en lavabo meubels worden geplaatst, daar waar de hoogte van de ruimte voldoende is om rechtop te staan. U kan ons plattegrond van dit project hier terug vinden

Maatmeubilair in verstek gesneden

Bergruimte voor kleine badkamers wordt best op maat gemaakt zodat het aansluit bij de badkamer, want rekjes her en der ogen snel rommelig in kleine ruimtes. Voor deze badkamer installatie voorzien we in het verlengde van het bad een ladenblok die mee ingewerkt is in de badafwerking.

Zowel het maatmeubilair aan het bad, als aan het lavabomeubel werden beiden volledig in verstek op de dikte van de fronten afgewerkt.

2 componenten verf 

De waterwerende MDF werd vervolgens -net als de muren- in 2-componenten verf warm-wit mat gelakt (RAL 9010).  Deze waterdichte PU coating leent zich tot gebruik in badkamers daar het perfect alles dekt, alsook kleine scheurtjes beperkt. Het eindresultaat is een matte afwerking die zeer goed bestand is tegen water. Je kan douchen en eens opgedroogd zijn er geen kalkresten zichtbaar. 

Velux in PVC

In het dak plaatsten we een wit PVC velux raam. De PVC is in dit geval ideal, daar de hogevochtigheidsgraad in deze badkamer zo geen houten raamkader aantast. Bovendien sluit de kleur mooi aan met het sanitair en de muurverf.

Het bad, toilet en lavabo's zijn Villeroy en Boch en werden net als de kranen bij badkamergroothandel Facq gekozen. De donkere vloerbekleding is een PVC laminaat met hout look.

 

Client: 
woning te Sint-Pieters
Project Duur: 
2 Weken
Datum: 
januari, 2015
Locatie: